Welcome to War Doves, please Login or Create an account to get full access to the forums.

e juiste dingen gedaa

Offline caicai2017 Posted 11-09-2018 - 08:48 AM
Post: #1
Avid Poster

Registered

123 Posts
Reputation: 0
caicai2017
De doorverkoop van sneakers is een miljardenindustrie. Hoe meer je sneakers waard zijn, hoe cooler ze zijn, althans voor sommige mensen.
We zijn nog maar zes maanden Nike Air Max 2017 Homme bezig Nike Air Force 1 Womens in 2018 en er zijn al heel veel sneakers die mensen het grote geld hebben uitgedeeld. Maar hoeveel betalen mensen eigenlijk aan Off-White x Air Jordan 1s of limited-edition Nike Kyries en meer?
Om dit te achterhalen, gingen we op zoek naar StockX, de sneaker-doorverkoopsite die ook fungeert als een Nike Roshe Run Womens aandelenmarkt voor kicks, en de gegevens ophaalt. Hier zijn de duurste sneakers van 2018 (tot nu toe). Er is 3D. Maar wat is f*** 4D? Ik kon het eerlijk gezegd niet vertellen, maar Adidas maakt schoenen om haar 3D-hardlopers vanaf 2017 op te volgen Nike Air Presto Mujer met een 4D-sneaker die een goede, zij het beperkte, release zag. Deze schoenen, die sommigen beschouwen als de toekomst van de Ultra Boost-lijn van het merk, werden in 2017 voor het eerst aan vrienden en familie gegeven en kwamen dit jaar in de winkel. Ze hebben 3D-geprinte zolen en zijn naar de Nike Air Max 90 Womens Pink winkel gegaan voor $ 300. Zelfs met dat Nike Air Presto Homme hoge prijskaartje dalen mensen nu voor meer dan $ 1.200. De Olympische Winterspelen vonden dit jaar plaats in Zuid-Korea en Jordan Brand liet een gelimiteerde set Air Jordan III's ter nagedachtenis aan de gelegenheid vallen. De schoenen riffed van de originele Nike Air Max 95 Femme"White / Cement" Air Jordan III, maar haalden hun ware inspiratie uit de Zuid-Koreaanse vlag. Er was zelfs een vlag op de tong. De schoenen kwamen in zeer kleine aantallen en grotere maten waren onmogelijk te vinden, wat uiteraard de prijs omhoog Nike Air Max 95 Ultra Jacquard Femme dreef. De Balenciaga Triple S is een love it of hate it sneaker. Het is de belichaming van de schoentrend van de vader en het is ongetwijfeld een van de grootste sneakers ooit. Gezien het originele prijskaartje van $ 800 van de schoen, is het bijna een verrassing dat mensen opraken om ze te kopen.Nike Air Huarache Femme Maar het doorverkopen van high-end sneakers is een teken dat de snecercultuur is overgestoken. Versace is stil in het high-fashion sneaker-spel, althans met die gedragen door liefhebbers. Ze veranderden dat dit jaar toen ze de voormalige Yeezy designer Salehe Bembury een "Chain Reaction" sneaker hadden ontworpen, die al dan niet een offici?le collab is met 2 Chainz, die een superdikte zool heeft die gemaakt is om gouden touwen na te bootsen. De detailhandel op hen varieerde van $ 995 tot $ 1.350. Het is bijna oneerlijk dat ze op deze lijst Adidas Superstar Femme staan. Maar met een dure schoen, zal het zeker veel gaan doen op de secundaire markt.Re-lees blurb nummer acht hierboven en voeg dan in de mix dat deze Balenciaga Triple S een nog beperktere samenwerking was met high-end retailer Mr. Portier. Geen raketwetenschap hier, mensen. Heeft de laatste tijd Nike Air Max 90 Femme al de juiste dingen gedaan met de lijn van Kyrie Irving. Hij speelde niet eens de meerderheid van dit seizoen nadat hij met een blessure was uitgeschakeld, maar Nike kookte nog steeds enkele van de beste basketball sneakers op de markt voor hem. Dit omvat Nike Air Max 2016 Womens versies met een beperkte oplage van de Kyrie 3, die de liefde van de bewaker voor Nike SB sneakers van weleer uitschakel
Back to top Find Quote


Forum Jump:

User(s) browsing this thread
1 Guest(s)

© 2014 War Doves

Community software by MyBB

Premium Theme by ThemeFreak