Welcome to War Doves, please Login or Create an account to get full access to the forums.

nager. "Door zijn inspirerende a

Offline caicai2017 Posted 10-10-2018 - 09:17 AM
Post: #1
Avid Poster

Registered

123 Posts
Reputation: 0
caicai2017
Nike Unlaced is een wereldwijd digitaal en retailconcept dat een Nike dot-com evolutie in Europa volgt, die onderscheidde voor vrouwen door middel van productstyling en lokale curatoren. (In Noord-Amerika diende de Nike x Nordstrom sneaker boutique retail en digitale ervaring, samen met Olivia Kim gemaakt, ook als een voorloper.) Lokale Nike Unlaced productcuraties door invloedrijke creatieven en stylisten uit New York, Parijs, Londen, Shanghai en er komen er nog veel meer. Toen sportschoenen overstegen en trends Nike Air Presto Womens in straatstijl inluidden, werd samenwerking een integraal onderdeel van de snecercultuur, en groeide het uit tot een symbiotische relatie tussen merken en externe Nike Air VaporMax Mujer creatieve gemeenschappen.
Die gemeenschap is overwegend mannelijk geweest. Door nieuwe vrouwelijke stemmen te pushen, daagt Nike echter de status van de sneaker uit.
In de afgelopen jaren is dit gestimuleerd door door de curator geleide retail-partnerschappen (bijvoorbeeld de eerder genoemde boetiek Kim en Nordstrom). Creatieve inspanningen met A.L.C.'s Andrea Lieberman en de International Girls Crew over de iconische Nike Cortez hebben ook nieuwe mogelijkheden geboden voor sneaker-samenwerkingen; een ander hoogtepunt is het recente The Reimagined-project, de eerste collectie schoenen van Nike die volledig is ontworpen door een 14-koppig vrouwelijk ontwerpcollectief.
Nike Air Max 95 Mujer Deze projecten bepalen de toekomstige staat van schoeisel voor vrouwen, waar meer opleiding en samenwerking te verwachten valt, maar ook een toename in vrouwenrepresentatie Asics Gel Lyte 3 Dame is klaar om nieuwe idee?n te manifesteren, niet alleen voor vrouwen maar alle sneakerliefhebbers. Ontworpen aan elk lid, persoonlijke ontgrendelingen leveren alles van productkortingen die uw hele verjaardag maand duren tot het ontvangen van een geschenk wanneer u een aankoop doet (bijvoorbeeld als u een in aanmerking komende sportbeha via de Nike-app koopt, kunt u een gratis ClassPass-abonnement van een maand ontvangen) naar exclusieve VIP-ervaringen (hoe klinkt een gerecht van een van je favoriete teams?). Hoe meer u nike.com en de Nike-, NTC- of NRC-apps gebruikt, hoe beter Nike u kan leren kennen en u van dienst kan zijn met promoties die zijn afgestemd op Nike Air Max Zero Femme uw interesses en doelen. Deze nieuwste Unlocks in de Nike-app vormen een aanvulling op het spectrum van services die Nike biedt voor sporters en blijft waarde www.ramonurbanolibros.es leveren tijdens de levensduur van de relatie met elk lid. Het ultieme doel is een gepersonaliseerde ervaring voor leden die digitale en fysieke kruispunten naadloos met Nike Adidas Superstar Femme combineert. En voordat Toon vertrok, verraste de groep hem met een paar Nike Air Max 1 (Toon zegt dat hij een grote fan van dit silhouet is), ondertekend door Tinker Hatfield.
"We zijn heel blij dat we Toon ondersteunen met zijn missie om de natie te laten zien wat hardlopen kan doen - zowel voor een persoon als voor een gemeenschap," zegt Pannee (Mee) Santiwiwatkul, Thailand Marketingmanager. "Door zijn inspirerende actie laat hij zien hoe sport echt een kracht voor verandering in de wereld kan zijn." Nike Air Max 270 DameZo werkt het: een volledig witte versie van de sneaker die je ontwerpt, wordt in de NIKEiD Direct-werkruimte geplaatst. Van daaruit is de schoen verbonden met de Nike Air Presto Mujer NIKEiD-configurator en zodra kleur- en materiaalselecties zijn gemaakt, worden ze geprojecteerd op de schoen voor een duidelijke, onmiddellijke weergave van het uiteindelijke Nike Air Max 95 Femme product, zodat u kunt ervaren hoe uw ontwerp tot leven komt voor je ogen. Eenmaal ingepakt begint uw ontwerp met de productie in een NIKEiD-fabriek
Back to top Find Quote


Forum Jump:

User(s) browsing this thread
1 Guest(s)

© 2014 War Doves

Community software by MyBB

Premium Theme by ThemeFreak