Welcome to War Doves, please Login or Create an account to get full access to the forums.

n stille favoriet onder

Offline caicai2017 Posted 05-14-2018 - 08:38 AM
Post: #1
Avid Poster

Registered

206 Posts
Reputation: 0
caicai2017
Naar aanleiding van onze lijst van de Top 10 sneakers van 2017 volgens onze lezers, hebben we opnieuw de hulp van ons publiek gezocht om de veelgewaardeerde vakantie voor sneakerheads overal te vieren: Air Max Day. Ontworpen door sneakerlegende Tinker Hatfield, introduceerde Nike voor het eerst zijn Air Max-lijn in 1987. Sindsdien heeft de sportkledinggigant een overvloed aan nieuwe modellen uitgebracht, Nike Air Max 90 Femme herwerkt in een nog langere lijst met kleurstellingen.
Nike Roshe Run Damen
Met het vieren van de 31ste verjaardag van de Air Max Nike Air Max 90 Damen Pink lanceerde Nike eerder dit jaar de nieuwste versie: de Air Max 270, die een Air Max-eenheid heeft die zich uitstrekt rond de hak van de zool voor (je raadt het al) 270 graden. De schoen was echter niet zo populair als we hadden verwacht toen we onze lezers vroegen wat hun favoriete Air Max-sneakers aller tijden zijn. Van de publiekslieveling "Silver Bullet" tot de blijvende Air Max 1, lees verder om erachter te komen welke silhouetten bij de meeste stemmen zijn opgeteld. Dit is niet echt een verrassing. Na een immens populair jaar in 2017 te hebben gezien, lijkt het erop dat de vraag van de 97-plusser nog steeds bloeit in 2018. Samen met het iconische origineel "Silver Bullet" is de schoen zelfs bijgewerkt en gestroomlijnd Nike Air Vapormax Damen met een AM97 Ultra-revisie. Hoewel het moeilijk is om Nike Air Max 90 Femme Rose te zeggen of dit model de voorkeur zal blijven winnen bij Adidas NMD Mujer sneakerheads, weten we alleen dat de schoen zowel IRL als Instagram blijft domineren.
Vanwege zijn omvangrijke samenstelling is het geen wonder dat de Air Max 95 favoriet is in het jaar van dikke schoenen. De AM95 staat bekend om zijn letterlijk golvende ontwerp en heeft een onmiskenbaar profiel dat bijna te perfect is voor het sleutelen aan Nike-ontwerpers. Van een retro "Grape" -versie, tot een bloeiende "Floral Camo" -reconstructie, er is een paar voor elk gezellig meisje. De Air Max 90 wordt vaak aangezien voor de Air Max 1 en is een klassiek silhouet. De middenzool is gebouwd met een iets ruig bovendeel en bevat de iconische Air Max-bubbel in het hielgedeelte. Eenvoudig Nike Air Max 90 Womenste combineren met een trainingsbroek of Nike Air Presto Womens -broek, het is geen wonder dat dit streetwear-element op Adidas Superstar Mujer Negras de lijst is terechtgekomen.Ah, het origineel. De allereerste. Het archetype dat talloze andere modellen daarna heeft ge?nspireerd. Of het nu wordt weergegeven in leer, nubuck of kunststoffen, het profiel is een blijvende klassieker die in de loop der jaren weinig is veranderd. Ontworpen met rechte en gebogen lijnen, de AM1 heeft een moeiteloos organische kwaliteit die echt uniek is onder sneakers. Dit silhouet biedt de perfecte balans tussen nostalgie en moderniteit. Met zijn slanke profiel en het kenmerkende golvende ontwerp op het zijpaneel is de schoen een stille favoriet onder sneakerheads geworden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de AM Plus een van de "donors" is geweest van een aantal verschillende Swoosh's Nike Air Max 90 Womens Pink Frankenstein-creaties, zoals deze Air Max 97 en Air Max Nike Air Max 1 Womens Plus hybride. Met het onmiskenbare succes van de Air Max Adidas ZX Flux Mujer 97, de Air Max 98 heeft het potentieel om de volgende troon te nemen. Met een vergelijkbaar silhouet benadrukt de 98 een iets meer gedempte blik langs de buitenkant. Herwerkt in OG-kleurstellingen zoals "Gundam", evenals minimalistische opties zoals "Triple White", de toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nieuwst
Back to top Find Quote


Forum Jump:

User(s) browsing this thread
1 Guest(s)

© 2014 War Doves

Community software by MyBB

Premium Theme by ThemeFreak